Entrepreneurial Motivation Talk

Terima Kasih diatas kehadiran anda ke Program Jom Belajar Sambil Berniaga "ENTREPRENEURIAL MOTIVATION TALK" sempena Mechyfest 2019 . . Semoga ilmu yang diperolehi mampu difahami, diamal dan disebarkan untuk kebaikan bersama

seminar, activity

Johan Pertandingan Mencipta Video Pendek Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 2019. Tahniah!!

Jutaan tahniah buat pelajar-pelajar UTHM yang telah memenangi anugerah dalam Pertandingan Mencipta Video Pendek Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 2019 anjuran Jawatankuasa Industrial Hygiene Catalyse Committee (IH2C), Jabatan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (JKKP), Majlis Negara bagi Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (NCOSH) dan .Malaysian Society for Occupational Safety and Health (MSOSH).

competition

Continue reading