• Article & Media
  • Shout Out

MyFKMP Junior 10.0

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Persatuan Pelajar Mekanikal telah menganjurkan program "MyFKMP Junior 10.0" yang bertujuan untuk memberi pendedahan kepada pelajar baharu berkaitan keseluruhan elemen yang terdapat dalam FKMP. Program yang berlangsung pada 20 Februari 2020 (Khamis) bertempat di Dewan 3, DTMI, UTHM.

student life, activity

CIDB Green Card Programme 3.0

📌 Program CIDB Green Card diadakan bertujuan untuk memberi peluang kepada pelajar yang mempunyai ‘Green Card’ untuk menjalani Latihan Industri
📌 Hal ini kerana ‘Green Card’ (Kad Hijau) amat penting supaya pelajar-pelajar dapat turun ke tapak LI dengan sempurna
📌 Malah, kad hijau juga penting kepada pelajar sekiranya berlaku kemalangan, pelajar tersebut akan mendapat perlindungan sewajarnya

jobs opportunity, training

Supervision Opportunity

Untuk makluman semua, bagi Semester 2 sesi 2019/2020, Jabatan Pengajian Siswazah FKMP mengguna pendekatan yang baru dimana pensyarah- pensyarah yang berminat untuk menyelia pelajar Pasca siswazah bagi Projek Sarjana dan Disertasi perlu mengisi borang google seperti yang dilampirkan dibawah.

postgraduate opportunity

Tips & Tricks Geran FRGS

Monday, January 209:30 – 11:30am

Blok G2, semua di jempuat hadir. jangan lepaskan peluang ini!

Tel: +6074537700   ||   Fax: +6074536080

FKMP 2019© Copyright Reserved